"תודה לך" – אלבום ביכורים לזמר והפייטן רפאל סקורי

רפאל סקורי זמר ופייטן בעל שם בתחום השירה והפיוט האנדלוסי. נולד והתגורר בצרפת. בהמשך עבר להתגורר בלוס-אנג'לס.

בעקבות הרצון והכמיהה לעלות ולהתגורר בארץ הקודש שהלכו וגברו על הכל סקורי עזב הכל ועשה עלייה אל ישראל. מאז השתקע בארץ ובנה לעצמו קהל שהלך והתרחב משנה לשנה. אך שום דבר לא הכין אותו לשנה האחרונה, בשיא העבודה על אלבום הביכורים וההופעות בארץ ומחוץ לה אביו של סקורי התגלה כחיובי לנגיף הקורונה ולאחר מאבק של כשבועיים השיב את נשמתו לבוראו.

נוסף על הכאב האישי נאלץ סקורי להתמודד עם הבירוקרטיה להבאת ארון הקבורה מצרפת לישראל, הישיבה בימי השבעה לבד ללא מבקרים.

לאחר סיום השלושים ובהתייעצות עם מורו ורבו בחר סקורי לסיים את העבודה על האלבום, לקרוא לו "תודה לך", ולהוציא אותו כעת דווקא בחודש השמחה חודש אדר.

"תודה לך" – אלבום הביכורים של סקורי מכיל ארבעה-עשר שירים במגוון סגנונות ומקצבים בהם לוקחים חלק מיטב היוצרים והנגנים בתחום המוסיקה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'קשורים לנצח' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←