יוסי ניומן מארח את אריה ברנט: "כאחד"‎

עד עתה, הוציא דיג'יי יוסי ניומן שלושה סינגלים שהפכו ללהיטים והוא לא מתכוון להאט את הקצב בזמן הקרוב.

להיט הקיץ החדש שלו  הוא – "כאחד" בו הוא מארח את הזמר אריה ברנט.

מדובר בשיר בסגנון ה-EDM, שמדבר על כך שהשם אוהב אותנו ללא תנאי.

במילות השיר נכתב "השם סופר אותנו בשמות", כשהכוונה היא שכמו שהשם ספר את השבטים כמה פעמים כדי להראות עד כמה כל אחד מהם חשוב בעבורו, כך הוא סופר אותנו בכל יום. הוא אוהב כל אחד ואחד מאיתנו. כפי שילד אוהב את הקלפים שהוא אוסף וסופר אותם כל הזמן ומראה אותם לחבריו , כך השם סופר כל אחד מכלל ישראל וכל אחד חשוב בעבורו באופן מיוחד. אף אחד אינו אקראי, ואף אחד הוא לא רק עוד סתם אחד מעם ישראל, אנו כולנו שווים וחשובים ויכוליםלהותיר את החותם שלנו בעולם.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ניגון לשבת קודש עם יוסי ויינר ושרגא פראנק

ניגון לשבת קודש הוא ניגון עתיק ומיוחד בעיבוד שכולו רגש וטוהר של הגיטריסט המוכשר יוסי ויינר, שמלווה בנגינתו המרגשת והיהודית של אמן הקלרינט שרגא פראנק.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד בן ארזה משיק סינגל חדש: “תְּהִלִּים"

במהלך השיר מציג דוד את הזוית האישית שלו ל"תהילים" כמקור כוח שמלווה אותו ברגעים של שבירה והצפה: “בימים הארוכים העצובים קורא פסוקים… בלילות השבורים כותב שירים וזה עוזר לי”.

להאזנה ←