שרוליק רייזמן והחברים מבקשים להיות "יראי שמים"

שרוליק רייזמן יצא יחד עם אמן כלי הנשיפה נחמן צוקר אל העיר העתיקה בירושלים, ושם בבית הכנסת שנקרא על שמו של רבי יוחנן בן זכאי, הוא פתח את ארון הקודש ויחד עם כל החברים הוא השתפך בשירה מתוקה ומרגשת כבן לפני אביו על כך שכל רצונו הוא אך ורק להיות "ירא שמים".

משסיים את תפילתו יצא אל חצר בית הכנסת שם הוא פצח בהודיה לה' בריקודים סוערים ובשיר סוחף עם המילים הכל כך מיוחדות "עַל כֹּל אֲהוֹדֶךָ כָּל פֶּה תְּיַחֲדֶךָ, פּוֹתֵחַ אֶת יָדֶךָ וּמַשְׂבִּיעַ לְכָל חָי, אֶקּוֹד עַל אַפִּי וְאֶפְרוֹשׂ לְךָ כַּפִּי, עֵת כִּּי אֶפְתַּח פִּי".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר עם גרסה מפתיע ל"קדיש"

"קדיש – " אחת התפילות המרגשות והטעונות ביותר ביהדות, הזוכה הפעם ללחן מקורי של פרייזר ולעיבוד קלאבי-אלקטרוני עכשווי ומקפיץ שנוצר יחד עם חברו, המפיק המוזיקלי חגי מזרחי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"אני ישנה וליבי ער" – שי ברוך סלומה בביצוע מרגש לניגון המעורר

נגן הקלרינט שי ברוך סלומה מגיש ביצוע עמוק לקלאסיקה של רבי ברוך בער לייבוביץ' זצ"ל – ניגון שמתאים במיוחד להתעוררות בימי הרחמים והסליחות, אך נוגע בלב לאורך השנה כולה

להאזנה ←