שירים ושיעורים: "משירי אהודנו 2" – אלבום שירים מאת הרב שבתי סבתו

הרב שבתי סבתו – נועם תכלת – משירים אוהדנו 2 הרב שבתי סבתו נולד במצרים וגדל במשפחה מרובת ילדים, בצריפים פחונים ובמעברות בירושלים. לאחר שחרורו מצה"ל המשיך בלימודיו בישיבת "מרכז הרב" בירושלים, הצטיין והוסמך לרבנות ע"י הרב קוק זצ"ל. הרב שבתי סבתו חולל מהפכה עולמית בשיטת לימוד הגמרא. במשך שבע שנים הגיש הרב שיעורים בתלמוד ב"קול ישראל" שהיו פופולאריים מאוד.

הרב המשיך ופיתח את שיעוריו העמוקים ולקח את הרעיון המופשט של שיעוריו המובחרים ותמצת אותם בצורה בהירה והלביש אותם על לחנים פופולאריים ולאחר בחירה קפדנית של הטקסטים והלחנים נכנס לאולפני ההקלטה של הזמר והמוסיקאי אהרון מנחם כדי להקליט את השירים בקולו הבוטח. אל הרב הצטרף בשירה חתנו של הרב, הרב נסים אדרי שהוסיף נופך בקולו המעודן והכינורי.

העבודה על האלבום התפרסה על פני שנה וחצי והשתתפו בה מיטב השמות בתחום המוסיקה והאמנות אבי סינגולדה, אריק כהן, תומר עג'ם, דורון לדר ועוד כשעל העיבודים וההפקה המוסיקלית הופקד הזמר והמוסיקאי אהרון מנחם. לאלבום מצורפת חוברת מאוירת ומרהיבה ובה לצד כל שיר הרעיון של השיעור שתומצת למילות השיר.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'נועם תכלת' מתוך האלבום

[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/06/sabato2.mp3|titles=sabato2]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←