מתוך המופע בבריכת הסולטן: מחרוזת אוצרות יהודיים

אברהם פריד – צילום: חיים טויטו

לרגל ח"י אלול, היום שבו ירדו לעולם נשמותיהם של שני המאורות הגדולים: הבעש"ט, מחולל שיטת החסידות ושל בעל התניא, מייסד חסידות חב"ד, מגיש אברהם פריד לראשונה בעברית "מחרוזת אוצרות יהודיים", מתוך המופע שהתקיים בחודש סיוון האחרון בבריכת הסולטן בירושלים. 

במחרוזת החדשה, מיטב השירים שהוקלטו לפני כשלושים שנה על שני האלבומים של "אוצרות יהודיים" ובהם השירים האהובים: התורה והאומות, שבת קודש, יעקב, יוסף מוקיר שבת והעלה והתולעת, המבוסס על אחד החידושים של תורת החסידות על פי הבעש"ט, כי יש השגחה פרטית על כל דבר שקיים בעולם, החל מבני אדם וכלה בכל תנועה של כל מציאות כלשהי שקיימת בעולם.

לחצו PLAY להאזנה למחרוזת

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמואל בסינגל הודיה חדש: "מזמור לתודה"

״מזמור לתודה״ הוא הביטוי המלא של דוד המלך להכרת הטוב ולהודיה של יהודי על כל מה שה׳ עושה עבורו. זו המהות של יהודי — להודות לה׳ בענווה, כל היום, בכל יום. כל מה שיש לי — ממך הוא! תודה לך ה׳!

להאזנה ←
שירים חסידיים

"באור החיים" – בנימין לייפער, יואלי קליין ושעי'ה גרוס

הזמר בנימין לייפער מארח את הצמד האגדי – יואלי קליין ושייע גרוס, לביצוע מיוחד, מעורר השראה ומלא בערגה וכיסופים. ביצוע מחודש לשיר 'באור החיים'  של הזמר והיוצר ארי סמט מארה"ב. 

להאזנה ←