חנוך בן משה פותח את אלבומו השני "בלי להודיע"

חנוך בן משה פותח את אלבומו השני בסינגל קליפ חדש "בלי להודיע"

חנוך כותב: ערב אחד יצאתי מהבית קצת מדוכדך במחשבות על התלאות שעם ישראל עובר בארצו, צעדתי לכיוון הפארק בו אני צועד מידי יום, תוך כדי הרהורים התחילו לצאת ממני מילות השיר זה, וכשהדמעות הגיעו, הגעתי לפזמון שנשפך ממני בספונטניות ללא תכנון מילים או לחן, פשוט מה שיצא ברגע של שבר.

התחברתי למילים ופחדתי שלא אשכח (הטלפון היה בבית) בלית ברירה חזרתי על אותם מילים שוב ושוב כארבעים דקות עד שהגעתי לבית והקלטתי, תוך ידיעה ברורה שכמוני כך גם כל אחד מעם ישראל חושב על משיח וגאולה כל יום ממש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון & אהרלע סאמעט – ״המלמד תורה״

לקראת שבת מתן תורה, הזמרים אבי אילסון ואהרלע סאמעט משחררים דואט חדש וסוחף בשם ״המלמד תורה״ יחד עם מקהלת נגינה, חיבור מיוחד בין שמחה מוזיקלית עמוקה לתוכן רוחני מרגש.

להאזנה ←