מעומקא דליבא: "המיתר השמיני" בגרסה ווקאלית

בימי ספירת העומר יוצאות גרסאות ווקאליות לסינגלים שכבר יצאו. בפרויקט "מעומקא דליבא" בחרו לעשות הפוך ואת הסינגל השלישי "המיתר השמיני" להוציא קודם בגרסה ווקאלית.

ענת שמש יוצרת הפרויקט ושליחה של הרבי מספרת כי השיר נוצר בשביעי של פסח בהשראת לימוד מתוך כתביו של הרבי ומדבר על מהות ימי הספירה ומעלת השמיני ועל היציאה מהמיצרים וההגבלות שיש לכל אחד ואחת מאיתנו.

חביב חיים בן אריה – מוסיקאי ויוצר בחסד הסולל את דרכו המוסיקלית בימים אלו אחראי על הלחן היפהפה והביצוע המרגש שהצליח להדגיש את העוצמה שבמילים באופן שנוגע בפנימיות הלב.

על העיבוד וההפקה הווקאלית אחראי משה דאודי שהפליא לקחת את השיר צעד קדימה. כשעל הכל מנצח המנהל המוסיקלי של הפרויקט המוסיקאי והיוצר רועי לביא

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←