מעומקא דליבא: "המיתר השמיני" בגרסה ווקאלית

בימי ספירת העומר יוצאות גרסאות ווקאליות לסינגלים שכבר יצאו. בפרויקט "מעומקא דליבא" בחרו לעשות הפוך ואת הסינגל השלישי "המיתר השמיני" להוציא קודם בגרסה ווקאלית.

ענת שמש יוצרת הפרויקט ושליחה של הרבי מספרת כי השיר נוצר בשביעי של פסח בהשראת לימוד מתוך כתביו של הרבי ומדבר על מהות ימי הספירה ומעלת השמיני ועל היציאה מהמיצרים וההגבלות שיש לכל אחד ואחת מאיתנו.

חביב חיים בן אריה – מוסיקאי ויוצר בחסד הסולל את דרכו המוסיקלית בימים אלו אחראי על הלחן היפהפה והביצוע המרגש שהצליח להדגיש את העוצמה שבמילים באופן שנוגע בפנימיות הלב.

על העיבוד וההפקה הווקאלית אחראי משה דאודי שהפליא לקחת את השיר צעד קדימה. כשעל הכל מנצח המנהל המוסיקלי של הפרויקט המוסיקאי והיוצר רועי לביא

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←