הלונה פארק של החיים: נותי ליברמן בסינגל חדש

נותי ליברמן, זמר ויוצר מעמקי ליבו, פרץ לעולמינו עם סינגל הבכורה שלו "ים של דמעות" שחצה מגזרים וקהלים, וזכה לתגובות רבות מהארץ ומהעולם.

את "לונה פארק" כתב נותי בהשראה של פוסט כואב שנחשף אליו, של אדם שחווה תקופה קשה ומאתגרת, באותו פוסט סיפר האיש על נקודת המבט שלו לאורך התהליך, כשאתה חווה עליות ומורדות, אתה מקבל משמעות שונה לחיים.

החיים שלנו הם לונה פארק ארוך ומלא תלאות, פעם זה כיף ופעם זה פחות, פעם זה מפחיד ופעם זה מצחיק, לפעמים זה סיוט ולפעמים אנחנו רק רוצים שזה יגמר. אבל בסוף, אם נגלה שאנחנו חיים בלונה פארק, ונדע מראש שהחיים משתנים לנו כהרף עין, נחזיק חזק בחגורה וניתן לגל הקשה הזה לעבור זה יעבור, ומחר יגיע יום טוב יותר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי היל בסינגל נוגע "נשמה שבורה"

בפתח שורת פרוייקטים מסקרנת, משיק ארי היל סינגל חדש עם  חיבוק גדול לנשמות השבורות. בלחנו של אלי קליין, שאף עיבד את השיר יחד עם איצי ברי.

להאזנה ←