אלפי איש חגגו פסח בעיר האבות עם מיטב האמנים • גלריית תמונות

חברון - בן סנוף

מופעי חול המועד בעיר האבות חברון קנו להם שם של כבוד בעולם המוסיקה החסידית בארץ הקודש בעשור וחצי והאחרונים. אמנים רבים בתחילת דרכים שחפצו להתפרסם היו מכתתים את רגליהם למופע אולי יצליחו להדחק לרשימת האמנים הצפופה ממילא.

ביום חמישי של חול המועד פסח האחרון השמחה גדלה שבעתיים לרגל הצטרפותה של מערת המכפלה לרשימת אתרי המורשת הלאומיים, ובשל כך שולב באמצע המופע טקס הוקרה קצר לכל העוסקים במלאכה.

במופע עצמו נטלו חלק מיטב האמנים: אלי הרצליך עם תזמורתו של דביר כהן, להקת המושב, עידו פורטל, מרדכי גרנביץ, ירמיהו והחברים, בן סנוף, חיים ישראל ולהקתו, אודי דוידי והאחים אהרן ויונתן רזאל. את הארוע הנחה יקי אדמקר.

צלם מערכת חסידיניוז, הצטרף אל צוות הצלמים הנרחב ששהה במקום והנציח גם הוא בעדשתו את המופע.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←