ח"י אלול: זלמן גולדשטיין מפתיע עם נון סטופ חב"ד

זלמן גולדשטיין - נון סטופ חב"ד

ימים ספורים אחרי ח"י אלול, ראש השנה לחסידות, יום ההולדת ה-312 של הבעל שם טוב ויום ההולדת ה-265 של האדמו"ר הזקן – בעל התניא, רואה אור אלבום חדש של ניגוני חב"ד שמחים. הפיק את האלבום זלמן גולדשטיין, שעומד מאחורי הסדרה הידועה 'חב"ד קלאסיק'ס'.

באלבום 68 רצועות שהם 75 דקות של ניגוני שמחה של חב"ד ללא הפסקה. מיטב הנגנים מקימים לתחייה את הניגונים ומבטיחים לכם שתעברו את חודש תשרי בריקודים סוחפים שישפיעו בוודאי על כל השנה.

לחצו PLAY לצפייה מאחורי הקלעים של האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←