משה אביגדור באלבום בכורה: "אעירה שחר"

הזמר והמלחין האמריקאי, משה אביגדור, גאה להציג את אלבום הבכורה שלו – "אעירה שחר". אביגדור עבד על האלבום עם מפיקים מוערכים כמו אריה קונסטלר, דני גרוס וצבי בלומנפלד.

העובדה שאביגדור גדל בפריפריה האמריקאית, אפשרה לו לחשוב מחוץ לקופסה כשמדובר במוזיקה. המשיכה שלו לז'אנרים כמו רוק, פולק, קאנטרי ופופ, הופכת אותו למוזיקאי ייחודי בסגנונו.

השירים באלבום החדש נכתבו במהלך תקופות שונות בחייו של משה. החל מהישיבה בארה"ב, הישיבה בארץ ישראל, הקולג', הכולל ועד לגידול משפחתו היקרה. דרך העליות והמורדות בחיים, כל שיר נותן פרשנות משלו לרגע מתוכם.

האלבום נקרא "אעירה שחר", שכוונתו להעיר את החיוביות בחיינו. הוא נבחר להיות שיר הנושא, כי ללא קשר למה שעברנו, ברמה האישית או הקהילתית, דבר אחד נשאר תמיד נכון וחשוב. אנו לעולם לא שוכחים את העבר שלנו, אך עלינו לחבק את ההווה עם גישה חיובית חזקה. חושך ושליליות יכולים רק לבלבל ולהסיט אותנו מהמטרות החשובות שלפנינו. הדרך היחידה להתמקד ולהתקדם בהווה, היא דרך חיוביות אמיתית. מסר זה מהדהד בכל שיר באלבום. חשוב מכך, עלינו להחדיר חיוביות לחיינו, כדי להתגבר על כל מכשול שעלול להתייצב בדרכנו כפרט וכעם מאוחד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←