אור טילינגר בשיר של תפילה וכמיהה: ילדי אלוקים

אור טילינדר - ילדי אלוקים

אור טילינגר הינו זמר יוצר בן 21 תושב העיר חדרה. "ילדי אלוקים" הוא בעצם שיר של תפילה וכמיהה שנכתב בעת שירותו בצה"ל בעת מבצע "עופרת יצוקה". השורות הלקוחות מתוך פרקי תהילים נשזרו יחד עם ההשתקפות למצב הלאומי – לתפילת האמהות לשלום החיילים הביתה, תפילת הילדים המתגוררים בישובי הצפון ועוטף עזה לשקט ושלום,ולרצון העם לראות את שובם של השבויים חזרה לזרועות יקיריהם.

טילינגר שר ומבקש את מה שבעצם כל אדם, הורה וילד מבקש לעצמו: תפילה לימים טובים יותר, אחדות,שלווה ושלום. אור טילינגר הינו אמן עסוק במיוחד ,סדר יומו נע בין עבודה אינטנסיבית על אלבום הבכורה שיצא בהפקתו המוסיקלית של חגי מזרחי, הופעות ברחבי הארץ עם הלהקה והחומרים שלו והופעות עם הרכב אירועים שהקים.

מילים ולחן : אור טילינגר | הפקה מוסיקלית :ציקי זנתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/09/tilinger-yaldei.mp3|titles=אור טילינגר – ילדי אלוקים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בנוסח גרין: אברימי רוט עם "ברכת החודש"

טעימה מיוחדת מתוך הפרוייקט: 'ברכת החודש' בלחן חדש של המלחין האגדי יוסי גרין לרגעים המרגשים בהם אנו עומדים ומקבלים את פני החודש הבא עלינו לטובה, בעיבודו וניצוחו של שרוליק הרשטיק

להאזנה ←
שירים חסידיים

גד אלבז ואבישי אשל בדואט חדש: “תקוות”

שני כוכבים מהבולטים במוזיקה הים־תיכונית, גד אלבז ואבישי אשל, מאחדים כוחות לראשונה ומשיקים את “תקוות” – שיר פופ קייצי, תוסס ומלא אמונה.

להאזנה ←