הפתעה ווקאלית: ר' שלמה קרליבך ואלי לוין שרים "אני מאמין"

הקול האיקוני של ר’ שלמה קרליבך חוזר – לצידו של הזמר אלי לוין בגרסה ווקאלית מרגשת לשיר "אני מאמין".

לפני כשנה וחצי יצאה גרסה מיוחדת לשיר "אני מאמין", שהצליחה להחזיר את המאזינים בזמן – אל התקופה והנשמה של ר’ שלמה קרליבך זצ"ל, כשקולו נשמע שוב – בדואט משותף עם הזמר אלי לוין.

מאז שיצא, השיר צבר למעלה ממיליון השמעות – בזכות האווירה הייחודית שהוא יוצר, שמצליחה לקחת את המאזין ואת הצופה בקליפ הישר לרחובות ירושלים – עם טעם של גאולה.

דווקא בימים שבהם עם ישראל כולו כמה כל כך לגאולה, אלי לוין בחר להעניק לשיר הזה גרסה ווקאלית חדשה, מרוממת ומעודדת – כזו שמתאימה במיוחד לימי ספירת העומר ולשלושת השבועות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←