"אבוד בדרך": נפתלי חיים בסינגל בכורה עוצמתי

נפתלי חיים יוצא לדרך מוזיקלית חדשה, עם שיר ראשון שנולד בלב של סערה. מיד אחרי פטירת אמו, ברגעים של בלבול, קושי והתמודדות, חברו הטוב שימי לוין, שלח לו שיר שהלחין שהוא מיד התחבר אליו, שיר של ילד שמרגיש אבוד… אבל לא לבד.

’אבוד בדרך’ הוא המסע של נפתלי, אבל גם של כל מי ששואל לפעמים "איפה אתה, אבא?” שיר ראשון. צעד ראשון. התחלה של מסע מוזיקלי שאומר "אבא לא משאיר את הילד לבד בדרך".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

איציק דדיה באלבום חדש "Forever": החלק השני

הזמר איציק דדיה, שחי כיום בניו ג'רזי ומופיע בכל רחבי ארצות הברית, משחרר היום את החלק השני מאלבום החתונות החדשני שלו "Forever" (לנצח).

להאזנה ←
אלבומים חדשים

האלבום המדובר של יידל: "הוא ולא אחר"

לאחר עשור של ציפייה, זה קורה! האלבום המדובר של העשור יוצא כעת לאוויר העולם. יידל ורדיגר באלבום עמוס להיטים העונה לשם "הוא ולא אחר".

להאזנה ←
שירים חסידיים

ימים שהעם כלביא: שיר חדש למאיר ברוק – "קולי תפילה"

הזמר והיוצר מאיר ברוק (48) מאלעד משחרר הבוקר את שירו החדש "קולי תפילה", שיר המשלב תפילה לשלום עם תקווה ואמונה בעקבות אירועי המלחמה החדשה והמתחדשת עם אויבנו.

להאזנה ←