שי וינר משיק שיר חדש ומטלטל: "Child Of God"

בעיצומה של תקופה סוערת לעם ישראל, עולה קולו של ילד בן 13 שמעז לגעת בלבבות – בשיר חדש שכולו תקווה, כאב ואמונה. Child Of God הוא קריאה אישית ורגישה מתוך עיניו של ילד שמייצג דור שלם – דור שמבקש אור בתוך החושך, מנסה לרקוד בגשם, ולהאמין שלמרות הכל – הוא ילד של אלוקים.

שי וינר, שכבר ריגש עם "יש לי מלך" ו"בכיים של הילדים", ממשיך לסחוף. הסינגל "יש לי מלך"  נכנס לרשימת הסרטונים החמים תוך פחות מיממה, וכבש את טבלת ההשמעות. עכשיו הוא חוזר עם יצירה באנגלית שמביאה מסר אוניברסלי  תזכורת לכך שגם בימים הקשים ביותר, תמיד יגיע מלאך בדמות אדם, שיחזיר את התקווה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן ענבל עם "ממעמקים" לימי הספירה

אחרי שורת פרוייקטים, חוזר אלחנן ענבל לסינגל הבכורה שלו שיצא בשנה האחרונה, ומציג גרסה ווקאלית מיוחדת, אותה עיבדו אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי כרמל והקרעטשמע בווקאלית: "מקדש מלך"

לאחר ההצלחה הגדולה של מחרוזת "א שבת אין קרעטשמע", מוטי כרמל מציג ביצוע ווקאלי מיוחד לשיר "מקדש מלך", בלחנו הנוסטלגי של יום טוב ארליך, מתוך המחרוזת.

להאזנה ←