יהוידע שחר בסינגל חדש: "ברוך השם"

הזמר והיוצר יהוידע שחר משיק סינגל חדש ומרגש בשם "ברוך השם", אותו הלחין בעצמו. מדובר ביצירה אישית שמביאה לידי ביטוי את תחושת ההודיה והחיבור הפנימי, כשהמסר המרכזי הוא להודות על כל רגע בחיים – בבוקר, בלילה, ובכל מצב.

את השיר הלחין יהוידע, תוך כדי קומזיץ יחד עם קבוצת בחורי ישיבות. על העיבוד וההפקה המוזיקלית חתום יענקי כהן, שמעטפתו המוזיקלית המודרנית והעדינה מחזקת את הפשטות והעומק של השיר, והופכת אותו לניגון מלא השראה שמדבר ישר אל הלב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←