שמחה אברמצ’יק מפתיע עם טראק חדש: “תהליכים”

המוזיקאי שמחה אברמצ’יק ממשיך ביצירת מוזיקת האוס המזוהה עימו ומשחרר כעת את “תהליכים” – טראק בסגנון טכנו־האוס עם סאונד אלקטרוני עכשווי עם המון נשמה מתוך פרוייקט אלבום 'האוס יהודי' הראשון מסוגו בעולם.

הטראק החדש נוצר מתוך ההבנה שהדרך חשובה לא פחות מהתוצאה. מה שאדם עובר ולומד בתוך התהליך עצמו – זו האמת המדויקת לו, ולעיתים היא משמעותית יותר מהיעד שאליו מגיעים בסוף.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←