ג'ואי ניוקם מארח את "רבי ג'וג'ו" בסינגל אמונה

לפני למעלה מ־45 שנה, לאחר שיצא מציונו של רבי שמעון בר יוחאי במירון, קיבל הרב שלמה פריד השראה לשיר הנושא מסר אחד, פשוט ועוצמתי: "רק לסמוך על השם".

הרב פריד, שהיה בעל לב רחב ואדם שהשרה אמונה וביטחון על כל הסובבים אותו, נהג לשיר את השיר בביתו, והמסר שבו מילא את אווירת הבית.

כהורים, לעולם איננו יכולים לדעת אילו מילים, שירים או רגעים ילדינו ייקחו עמם לכל חייהם. מסר שנאמר בכנות היום עשוי להמשיך ולהדהד גם בדורות הבאים.

עשרות שנים לאחר מכן, אותו מסר הגיע לאלפי ילדי ישראל באמצעות הרב ג'וג'ו, וכעת השיר יוצא לאור וזוכה להגיע לקהל הרחב בביצוע משותף עם הזמר ג'ואי (יוסף) ניוקם. מה שהחל כמנגינה משפחתית ואישית הפך למקור של תקווה, המחזק את ליבם של רבים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

החדש והאופטימי של רולי דיקמן – ״להביט קדימה״

רולי דיקמן מוציא את הסינגל החדש “להביט קדימה”, שיר מעצים ומלא תקווה, המבקש להזכיר שגם אחרי תקופות מורכבות אפשר לבחור להרים את הראש, להמשיך לצעוד ולהאמין שהטוב עוד מחכה מעבר לפינה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנחם לוי מארח את שמחה פרידמן: "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

בדרך לאלבום מושקע של ניגוני חב"ד, הזמר החב"די מצרפת מנחם לוי, מארח את הזמר החסידי שמחה פרידמן לדואט מקפיץ בו הם מבצעים יחד את הניגון החב"די "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

להאזנה ←