אמן הסקסופון דניאל זמיר באלבום חדש 'געגוע לכאן'

דניאל זמיר - געגוע לכאן

דניאל זמיר, נגן ומוזיקאי מוערך, החליט לאחר לבטים רבים, להקליט לאלבומו החדש את שיר געגוע לכאן, שיתוף פעולה מוסיקאלי עם אביתר בנאי אשר הפיק מוסיקאלית ומלווה את דניאל בקולות .

דניאל מספר: "האלבום החדש הוא אלבום אינסטרומנטאלי ברובו , רגע לפני סיום ההקלטות השמעתי לאביתר שירים שכתבתי , היו מחשבות האם נכון להוציא שיר חדש יחד עם הקטעים האינסטרומנטאליים , אביתר בחר את "שיר געגוע לכאן" וממש שיכנע אותי שהשיר חייב להיות חלק מהאלבום" .

זמיר הוא דמות ייחודית בתרבות הישראלית אשר משלב במוזיקה שלו ג'אז, מוזיקה יהודית שורשית, מוזיקת עולם עם נגיעות קלייזמר , אקספרימנטל וניחוח ישראלי. זמיר הספיק לעבור דרך ארוכה ומרשימה של פעילות מוזיקאלית בארה"ב ובאירופה טרם מעורבותו בפרוייקטים ישראליים.

שיר געגוע לכאן, שיר יפיפה, שמביא איתו משב רוח רענן ומרגיע המתחבר מאד לאווירה של תחילת ספטמבר וניחוחות החגים הקרבים ובאים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/12/Danielzamir-ShirGaagua.mp3|titles=דניאל זמיר – שיר געגוע לכאן]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←