כמעט כוכב יהודי נולד: אברהם אוחיון בסינגל בכורה

אברהם אוחיון - הללויה

אברהם אוחיון הגיע לשלישיה הפותחת בגרסא היהודית לתחרות 'כוכב נולד' – A Jewish Star, שהתקיימה לפני כשנה בארצות הברית. כעת הוא מציג סינגל בכורה: 'הללויה'.

השיר החדש, משלב את קולו הקטיפתי של אוחיון לצד עיבודים מוסיקליים מרניני לב. אברהם הלחין את השיר בעצמו ואילו על העיבודים וההפקה המוסיקלית הופקד יהושע לבוויץ, שהשיר הוקלט באולפניו.

לחצו PLAY להאזנה לקטע מתוך השיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/12/AvrahamOhayon-HallelukaSAMPLE.mp3|titles=אברהם אוחיון – הללויה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←