המסע של רועי לביא: מלהקת התבלינים עד אליך

רועי לביא - עד אליך

לפני כשנה נפרד רועי לביא מלהקת "התבלינים" לטובת לימודים בישיבת "תומכי תמימים" להעמקת היכרותו עם בורא עולם.

במסגרת חברותו בלהקה כתב והלחין את רוב השירים באלבום הראשון ביניהם גם את השיר "אין סוף" שהפך תוך זמן קצר להצלחה ברוב תחנות הרדיו המובילות בישראל.

בין היתר כתב והלחין את השיר "כמה פעמים" שגם הוא מבטא את היחסים בין אדם לבוראו. לעצמו כיום בהסכמת ראשי הישיבה מוציא רועי את הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה "עד אליך".

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/02/RoeiLavi-adelecha.mp3|titles=רועי לביא – עד אליך]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←