כוכב עולה: שמור נא לי ● אייל טויטו בסינגל בכורה

אייל טויטו - שמור נא לי

אייל טויטו, זמר דתי צעיר ומבטיח, הוא ככל הנראה הדבר החם הבא בשמי המוסיקה החסידית-מזרחית. אייל ניחן בפוטנציאל משובח של הגשה מוזיקלית, שירה מקצועית וגוון קול מיוחד ומרגש.

אייל נולד לפני 22 שנה, גר ברחובות, נשוי להדסה ואב לעילאי, בן 5 חודשים. הוא החל את דרכו המוסיקלית כבר כשהיה בן 5 בלבד, עת נהג לסייע במזמורי התפילה בבית הכנסת בשכונת מגוריו בעיר רחובות. הפירגון והעידוד להם זכה ואהבתו הגדולה לשירה ופיוט סללו לו את הדרך להופעות בשמחות משפחתיות ובאירועים קטנים.

חלומו של אייל מאז ומתמיד היה לשיר למען קידוש שם שמיים ולשמח אנשים ונראה שחלום זה עתיד להתגשם אי"ה בקרוב, בהפקתו ובניהולו של אמרגן הזמר החסידי-מזרחי שמוליק אבידני. טויטו מפליא בביצועים בשלל סגנונות, החל במוסיקה חסידית-ישיבתית וכלה במזרחית.

הסינגל "אנא שמור נא לי" שיצא השבוע לרדיו הינו מושקע במיוחד, כשאת המילים לשיר כתבה ארלט ספדיה והלחן של רמי לב. על עיבוד השיר הופקדו במשותף שמואל אהרון ושמוליק אבידני.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/02/twito-shmor.mp3|titles=אייל טויטו – שמור נא עלי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרלה שארף מציג סינגל בכורה: "כל החסד"

אחרי מספר שנים על הבמות, בוחר אהרלה שארף להתקדם צעד נוסף בקריירה, ומשחרר סינגל בכורה מושקע ומיוחד העונה לשם "כל החסד". את השיר הלחין ר' משה קאליש, ועיבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←