ניגוני חב"ד בעיבוד קלאסי: מיתרי הנשמה

אלאור ולנר - מיתרי הנשמה

אלבום חדש: מיתרי הנשמה – ניגוני חב"ד בעיבוד קלאסי בביצוע אלאור ולנר ודורון טויסטר. באלבום 14 מניגוני חב"ד, בביצוע עמוק והרמוני, בשילוב כלי נגינה אותנטיים.

"החידוש בדיסק זה" – אומר אלאור – "הוא הדגש על עיבוד עמוק, שיבטא את כל הרבדים הקיימים בניגון. אנשים שהאזינו לקטעים מהאלבום אמרו לי, שבהאזנה שניה ושלישית גילו מנגינות עומק חדשות שלא שמו לב אליהן בתחילה".

האלבום מבוסס על נגינת הצ'לו המופלאה של האמן דורון טויסטר, צ'לן ראשי בתזמורת ראשון לציון, וחסיד חב"ד: "במשך שנים רבות אני ואלאור עומדים בקשר והטעם המשותף לנו במוסיקה הוליד את האלבום הזה, שהוא יוצא דופן בעולם המוסיקה החסידית בסגנון הצליל והמרקם".

דגש רב הושם בדיסק הזה על כלי הנגינה האותנטיים בדמות צ'לו, קלרניט, חליל, קלרניט תורכי ועוד.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/03/velner-meitarei.mp3|titles=אלאור ולנר – מיתרי הנשמה]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←