"אלוקים שלי" – בנימין דנישמאן בסינגל חמישי מתוך אלבום בכורה

הזמר בנימן דנישמאן מציג את הסינגל החמישי 'אלוקים שלי' מתוך אלבום הבכורה שיצא אי"ה בקרוב. את השיא הלחין עדי ליאון ואת המילים כתבה שלומית צברי. בין השירים שיראו אור באלבום הבכורה: תן בי כח, לב השמים, רוצים משיח, וזאת הברכה ואחרים.

בנימין נמצא לא מעט שנים בתחום המוזיקה ואף הספיק לשמש כחזן בתפוצות, בבית הכנסת הגדול ביותר האירופה "היכל הנס" בז'נבה, בווישנגטון, במונטריאל, בגרמניה ועוד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/05/denishman-elokim.mp3.mp3|titles=denishman-elokim.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←