עמי מימון מכניס ספר תורה לרפואת בנו, לא תגיעו?

עמי מימון ואבי בן ישראל

בשבח והודאה להשם יתברך על אשר זיכנו בשעה טובה להכניס ספר תורה לזכות רבי לוי יצחק מברדיצוב ולרפואת בננו שיחי יהודה שמואל בן טלי שיחי', הננו להזמין את כל הקוראים אלינו לבית לבוא ולהשתתף ביום הגדול הזה.

מייד לאחר התהלוכה נעלה לאולמי לבונה בבת ים להתועדות חסידית ודברי תורה ברוב שירה וזמרה. הרב יעקב עדס הודיע על השתתפותו יחד עם השליח של חב"ד לברדיצוב שמגיע במיוחד לארץ. הרצון העז להתחבר לסניגורם של ישראל והעניין הגדול הטמון בזה נרקם ע"י ידידנו היקר ר' אבי בן ישראל שיחי'.

בארוע הבטיחו את השתתפותם מיטב גדולי הזמר החסידי-מזרחי, כמו חיים ישראל, יניב בן משיח, מידד טסה ועוד סוללה מכובדת של אמנים.

רשמו לפניכם: יום חמישי, כ"ג אלול תשע"א בשעה 17:00 ברח' הלפר 11 בת ים.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←