קליפ מטלטל: הצריבות גמרו על הפרנסה של יואלי ליבוביץ

יואלי ליבוביץ

התופעה החמורה של הצריבות הבלתי חוקיות שנתנה מכה קשה לתעשיית המוסיקה היהודית בארץ ובעולם הביאה להפקת קליפ חדש בכיכובו של הפעסטער רב, הלא הוא יואלי ליבוביץ – זמר ובדחן חסידי ידוע.

כמו כולם, מנסה ליבוביץ להתפרנס בכבוד ולשמח יהודים, אך במהלך סדר יום הקבוע שלו הוא פוגש זמרים חסידיים רבים שנאלצים לעבוד בעבודה נוספת בכדי להביא הכנסה מסודרת הביתה. משתתפים בקליפ: בערי וובער, יואלי גרינפלד, דוד גבאי, שלומי גרטנר, גרשי מושקוביץ, שרולי מאיר, יומי לעווי, מיכאל שניצלער, שלמה טויסיג ואחרים.

הקליפ שצולם בלונדון שבאנגליה ובניו-יורק שבארצות הברית בהפקתו של דני פינקלמן שמככב לאחרונה בגזרת הקליפים המושקעים במדיה. שיר הנושא באידיש ובאנגלית נכתב ע"י מוטי אילוביץ ומשה קרביצקי. על המוסיקה: הערשי גינסברג ומוטי כהן.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←