נריה חובב בלהיט קצבי: קום עשה רצון בוראך

נריה חובב - קום עשה רצון בוראך

נריה חובב, זמר משכבר הימים אשר להיטיו מן העבר מתנגנים עד היום בתקשורת, התחזק בעשור האחרון, וכעת משחרר סינגל ראשון וקצבי "קום עשה רצון בוראך" מתוך אלבום קודש ראשון בדרך.

השיר נולד בשעות הבוקר בעת השכמת הילדים ע"י בן דודו, ואחיו של חובב ולבסוף הוחלט לצאת כסינגל רשמי כדי להעביר מסר לכל היום לעשות רצון הבורא באהבה ובשמחה.

מילים ולחן: אביתר יפרח ואחיקם חובב, עיבוד: דני סיון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/02/nariachovav-kumase.mp3|titles=נריה חובב – קום עשה רצון בוראך]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←