יניב בן משיח בסינגל חדש וקצבי לכבוד רבי נחמן

יניב בן משיח - רבי נחמן

הזמר והיוצר המוביל במוזיקה הים תיכונית יניב בן משיח, משחרר סינגל קצבי נוסף 'רבי נחמן' לכבוד הצדיק, שבשבוע הקרוב (א' בניסן) חל יום הולדתו.

יניב מקפיד כבר מספר שנים לטוס בראש השנה להתפלל ולהשתטח באומן, באחת הנסיעות התחייב לצדיק לכתוב עליו שיר.

האלבום המלא יצא מיד לאחר ספירת העומר ויקרא 'טיפה ועוד טיפה' ויכלול בתוכו 18 רצועות שמחציתם בן משיח הלחין בעצמו.

מילים: איציק אשל, לחן: יניב בן משיח, הפקה מוזיקלית: אילן לב ואלי מלמד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/03/yanivbm-nachman.mp3|titles=יניב בן משיח – רבי נחמן]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←