גלרייה ושידור חוזר: אברהם פריד אצל יוסי אייזנטל

אברהם פריד ברדיו קול חי

במוצאי השבת האחרונה (ויקהל פקודי), בתוכנית "מוצ"ש מוזיקלי" עם יוסי אייזנטל ב'רדיו קול חי', שודר ראיון אישי ומרתק עם ענק הזמר החסידי אברהם פריד, לרגל צאת אלבומו החדש, בראיון השתתפו יובל סטופל מ"במה כהלכה" ויוסי גיל.

אתם מוזמנים להנות למהשידור החוזר ומגלריית תמונות שצילומו דוד קליגר ומנדי אור.

[audio:http://www.93fm.co.il/wp-content/uploads/2012/03/fried_mozash_170312.mp3|titles=fried_mozash_170312]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←