בריו חקשור חוזר בלהיט חתונות חדש ● כי המלכות

בריו חקשור - כי המלכות

אחרי ההצלחה הגדולה עם אלבום הבכורה, בריו חקשור משחרר לעולם המוזיקה סינגל חדש לקראת חג שבועות. על העיבוד הופקד בנו הצעיר של משה לאופר, שלו זה עיבוד בכורה, ועתיד לסמן אותו ככוכב חדש במוסיקה החסידית.

לשיר התלוו לצד שמות וותיקים במוזיקה (אבי סינגולדה, ברק בן צור, אריה ברקוביץ ומקהלת "ידידים"), גם שמות חדשים בדור החדש לקראת סיום השיר (שלומי קאליש- אחיין של דודי קאליש במקהלות, דוד קליגר תלמיד של חיליק פרנק על הקלרינט ומנדי אור על המיקס).

השיר ניתן למכירה בחנויות המוזיקה המובחרות בארץ ובניו יורק לקראת חג מתן תורה הקרב ובא. בנוסף לקליפ ללהיט של בריו "אור הלבנה" באיכות HD.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/05/baryo-kihamalchut.mp3|titles=בריו חקשור – כי המלכות]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←