מטה – סינגל רביעי לעובדיה חממה וגיל עקביוב

גיל עקביוב ועובדיה חממה - מטה

על שיתוף הפעולה בין עובדיה חממה וגיל עקיביוב, נשברו קולמוסים רבים והוא קיים כבר למעלה מעשרים שנה, כשגיל עקיביוב הוא הפסנתרן והמעבד באלבומיו של עובדיה חממה ואילו עקיביוב בחר בחממה לתמלילן שיריו המקוריים: 'נוסעים נוסעים', 'יש בורא לעולם, 'עד מתי' ועוד.

"הנוצה" הוא פרויקט משותף שכל כולו טקסטים מקוריים של חממה עם לחנים ושירה של השניים (יחד ולחוד) והוא צפוי לצאת אי"ה במהלך הקיץ הקרוב.

מילים: עובדיה חממה I לחן: גיל עקיביוב

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/06/akibayov-chamama-mata.mp3|titles=גיל עקביוב ועובדיה חממה – מטה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←