איציק דדיה מארח את הקינדרלעך במופע קיץ בנהריה

איציק דדיה ולהקת הקינדרלעך פותחים את מופעי הקיץ במופע מיוחד בהיכל התרבות נהריה. במהלך המופע יופיע בהופעת בכורה הסטנדאפיסט דודי אינהורן (מכותבי המחזמר שירים ונפלאות, אפעס, בריחת המוחות) וישתלב בין הקטעים המוזיקאליים. האמנים יופיעו בשירים חדשים מתוך האלבומים החדשים

המופע יתקיים בעז"ה ביום שני, י"ח מנחם אב תשע"ב בשעה 20:30 בהיכל התרבות, דרך העצמאות 9, נהריה. מכירת כרטיסים במחיר במחיר מצחיק של 10 ₪ ע"י העירייה בכניסה לאולם.

איציק דדיה בנהריה

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←