חממה ועקביוב בדואט חמישי, לכבוד השנה חדשה

עובדיה חממה וגיל עקביוב - שנה חדשה

שנה חדשה – שיר חמישי מתוך "הנוצה" פרויקט חדש משותף למוזיקאים עובדיה חממה וגיל עקיביוב. שיר שכולו בסימן ההזדמנות החדשה של השנה החדשה המתרגשת עלינו לטובה. "עוד סיבוב השלימו גלגלי הזמן, הכל נסלח הכל נמחק עכשיו זה דף לבן. איזו מתנה זו להתחיל מהתחלה, מהשמים הגדולים נזרק עוד חבל הצלה. נפלאות הזמן… נפלאות הזמן…"

עקיביוב הוא המנהל המוזיקלי של הופעותיו של חממה, בהן שרים השניים מיצירתם המשותפת. כך הבשיל באופן טבעי הרעיון לפרויקט משותף שכל כולו טקסטים מקוריים של חממה עם לחנים ושירה של השניים (יחד ולחוד). פרויקט "הנוצה" צפוי לצאת לאור במהלך הסתיו הקרוב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/08/chamam-akibayov-shana.mp3|titles=עובדיה חממה וגיל עקביוב – שנה חדשה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←