מה קורה שמפיק מוזיקה מתחיל לשיר?

חברים שרים בניגון חוזר

אבירם ג'רפי מנהלו האישי של הזמר אלעד שער תמיד היה גם שר. זה התחיל בעצם בילדותו כיאה למי שגדל בביתו של הגיטריסט הנודע יוחאי ג'רפי וזה המשיך כשהתגייס אבירם לצה"ל שם שימש כסולן להקת הרבנות הצבאית. ביום יום מנהל אבירם את ההפקות הגדולות של הרדיו החרדי קול ברמה וגם כאמור מנהלו האישי של הזמר אלעד שער.

לאחרונה החליט אבירם בעידודיו של חבריו למקצוע לחזור לקדמת הבמה וחשב על פרוייקט יחודי במגזר החרדי. וכך יצא לפועל פרוייקט "חברים שרים בניגון חוזר" ביחד עם אלעד שער. מטרת הפרוייקט להחיות את השירים היפים שגדלנו עליהם מבית אבא עם הצלילים הבלתי נשכחים שלא נס ליחם.

כעת רואה אור סנונית ראשונה מתוך הפרוייקט – מחרוזת 'נגנו לי שיר' הכוללת את הלהיטים מזלי (משה גיאת), נגנו לי שיר (דקלון), מה נותר לשיר (דקלון), האמונה (ג'קי מקייטן). על העיבודים הופקד יוחאי ג'רפי שגם פרט על הגיטרה עם נשמה יתירה.

המחרוזת מבוצעת בדואט עם הזמר אלעד שער.

לחצו PLAY להאזנה למחרוזת

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

האלבום המדובר של יידל: "הוא ולא אחר"

לאחר עשור של ציפייה, זה קורה! האלבום המדובר של העשור יוצא כעת לאוויר העולם. יידל ורדיגר באלבום עמוס להיטים העונה לשם "הוא ולא אחר".

להאזנה ←
שירים חסידיים

ימים שהעם כלביא: שיר חדש למאיר ברוק – "קולי תפילה"

הזמר והיוצר מאיר ברוק (48) מאלעד משחרר הבוקר את שירו החדש "קולי תפילה", שיר המשלב תפילה לשלום עם תקווה ואמונה בעקבות אירועי המלחמה החדשה והמתחדשת עם אויבנו.

להאזנה ←