מידד טסה בשיר נוסף של הרב עדס: נשמה

מידד טסה - נשמה

הזמר האהוב מידד בסינגל חדש 'נשמה' שכתב המקובל הרב יעקב עדס ע"פ תורת הקבלה. מהות השיר עוסקת בנשמת האדם המורכבת מחמישה חלקים נפש / רוח / נשמה / חיה / יחידה. הלחן הוא של שרון אבילחק, ועל העיבוד וההפקה המוסיקלית- לראשונה בקריירה המוזיקלית- מידד טסה בעצמו.

מידד ביצע את הסינגל באופן ספונטני בחודש האחרון בכמה הופעות, הקהל הגיב בחום. 'נשמה' בלדה מלאת רוחניות, רגש ונשמה, יוצא בעיתוי מוצלח בימי התשובה. מדובר בסינגל ראשון לקראת אלבום אולפן חדש ושמיני. כמו כן עם מצולם בימים אלו קליפ לשיר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/09/meidadtasa-nashama.mp3|titles=מידד טסה – נשמה]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←