שמעיה סילברמן וארי גולדוואג מגישים: יוונים

שמעיה סילברמן

שמעיה סילברמן גדל במשפחה מוזיקלית. הוריו, מוזיקאים מוכשרים בעצמם, החליטו שבנם צריך להמשיך באותה הדרך. שמעיה התחיל את הקריירה המוזיקלית שלו בתור ילד בפרחי מיאמי שם הוא שר במשך 5 שנים.

בגיל 14 החליט לעזוב את הלהקה כדי להמשיך לדברים גדולים יותר, הוא החל להלחין שירים פשוטים, אחד מהם- "מודה אני", שוחרר באלבומו האחרון "תפילתינו".לאחרונה החל מפנה במוזיקה של שמעיה והוא החל ליצור מוזיקת נשמה מרהיבה עם סידורי מילים מדהימים. מטרתו של שמעיה הוא להגיע לאנשים דרך המוזיקה שלו ולקרב אותם לאהבת ה'.

השיר 'יוונים" הולחן כשבועיים לפני חנוכה, בהשראה פתאומית. סילברמן קפץ על המציאה וחבר לארי גולדוואג להפקת השיר, כדי להפוך אותו להצלחה גדולה בע"ה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/12/shmaya-yevonim.mp3|titles=שמעיה סילברמן – יוונים]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←