האזינו: הלב של אלעד שער מלא בערגה וכיסופים

אלעד שער

הזמר אלעד שער, שהשיק בשנה החולפת את אלבומו השלישי 'למען שמך', יוצא בסינגל חדש- ראשון מתוך אלבומו הרביעי. השיר נקרא 'זה הלב' שכמובן כמו ברוב שיריו כתב והלחין בעצמו. 'זה הלב' הינו בלדה מרגשת המתארת ערגה וכיסופים של היהודי לאלוקיו בצורה יוצאת מן הכלל. על ההפקה המושקעת עמלו אלעד ואמרגנו אבירם ג'רפי, על מלאכת העיבוד הופקד ציקי זנתי והעריכה והמיקסים של יניב בלאס.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/01/shaer-zehalev.mp3|titles=אלעד שער – זה הלב]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←