אנא ה' – נפתלי כלפה מארח את שלמה כ"ץ

נפתלי כלפה ושלמה כ"ץ - אנא ה'

המוזיקה תמיד הייתה בנשמתו של איש העסקים נפתלי כלפה עוד בהיותו ילד היה שר בבית הכנסת, מקהלת בית הספר או מול המשפחה. נפתלי אומר תמיד שהנטיות והאהבה למוזיקה עברו אליו מאימו, "אמא שלי מוסיקלית וכישרונית מאוד והיא מנגנת על כמה כלי נגינה". אוהב מוסיקה טובה מכל סגנון. ההשפעות המוסיקליות שלו מאוד מגוונות בין ר' שלמה קרליבך, מוסיקת רוק וחסידית.

ההפקה המוסיקלית הראשונה שלו היה שיתוף פעולה עם האחים פיאמנטה באלבום משותף "יהיו לרצון". בדרך לפרויקט חדש ומושקע בו מארח את גד אלבז, שלמה כ"ץ, הראפר שיין, בני אלבז, ויוסי פיאמנטה, הוא משחרר סינגל נוסף – 'אנא ה" סינגל חדש בו ומארח את הזמר שלמה כ"ץ .

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/03/kalfa-anahashem.mp3|titles=נפתלי כלפא ושלמה כץ – אנא השם]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משה זרצקי בשיר ווקאלי מרגש: "היה נא קרוב"

השיר "הֱיֵה נָא קָרוֹב", הסינגל השמיני של זרצקי שיוצא כעת לראשונה בגרסה ווקאלית – מולחן על מילות תפילת "עֲנֵנוּ" הנאמרת בעת תענית ציבור, תפילה המבקשת מענה בשעת מצוקה

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק פאמפ ושלוימל'ה קרישבסקי בביצוע מצמרר ל"אני מאמין"

הקלידן איציק פאמפ והזמר שלוימל'ה קרישבסקי משיקים ביצוע חדש ומרגש ליצירה המיתולוגית "אני מאמין", המזוהה עם שירת היהודים בדרכם למחנות ההשמדה בתקופת השואה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שבתי לירושלים – צביקי רנד בקאבר מלא תקווה 

חודש תמוז כאן וזה בדיוק הזמן להיכנס למילות הנחמה המעודדות והמבטיחות 'כה אמר ה' שבתי לירושלים, ברחמים ביתי ייבנה בה', הלקוחות מהקינות לתשעה באב.

להאזנה ←