תיעוד מרתק: אייזיק האניג בראיון למנחם טוקר בקול חי

אייזיק האניג ברדיו קול חי

במוצאי השבת האחרונה בתוכנית מוצ"ש חי עם מנחם טוקר ב'רדיו קול חי', התארח באולפן לראיון ראשון מרתק ומיוחד מסוגו בתוכנית הזמר בעל קול הרגש הנדיר אייזיק האניג שהגיע במיוחד מארה"ב להשיק את אלבומו החדש והמשובח 'על ההרים'.

במהלך הראיון סיפר לראשונה האניג לטוקר על ראשית דרכו בעולם המוסיקה ובהמשך על אלבומיו השונים שיצאו עד כה, וכמובן על העבודה ארוכת השנים עד לצאת האלבום הנוכחי, על העיבודים המיוחדים וסיפורים מעניינים סביב הלחנים היפהפיים.

בהמשך הערב הצטרף לראיון המעבד משה לאופר שסיפר על העבודה רבת השנים יחד עם האניג, אחד מצימוקי הערב היה בעת שהושמע לאייזיק דואט בעריכת מיקס מיוחדת של כל מיני זמרים ששרים את השיר הידוע בביצועו "קולי אל ה'" (משכיל לדוד), בסוף הערב בוצע בשידור חי ובליווי הקלידן המוכשר דודי פלדמן – השיר "אתה הראית" מתוך האלבום החדש כשאייזיק מצטרף לשירה הסוחפת של האורחים שנכחו באולפן.

מפיקי התוכנית שמחים להציג בפניכם וידאו בלעדי לרדיו קול חי, צילום מלא של כל הראיון בתוספת גלריית תמונות מהראיון.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←