הנאמן – שבעה זמרים מצדיעים לחה"כ אלי ישי

הנאמן

מאות מאזיני רדיו קול ברמה, שלחו בשבועות האחרונים מילים של שירים על עשייתו של אלי ישי למען עם ישראל והמשך עשייתו הברוכה . השבוע הושמע לראשונה השיר הנבחר בתוכניתו של השדרן הפופלרי עמי מימון כאשר במקום נוכחים מנהלי הרדיו וגם יו"ר ש"ס לשעבר אלי ישי.

עמי מימון, מגיש התוכנית, סיפר כי ביקש מהמאזינים לשלוח פקסים עם שיר עבור עשייתו הברוכה של אלי ישי, וכן עבור המשך עשייתו, ומבין מאות הפקסים נבחר פקס אחד של המאזינה רינת בוכריס.

במוצאי חג שבועות סגרו על הלחן של גיל נגר שהודבק למילות השיר, ומייד נקראו מספר זמרים אל אולפניו של שי ראובני, שם שרו את השיר: יניב בן משיח, מנדי ג'רופי, יובל טייב, גיל נגר, שלומי יפרח, אבי בן ישראל ויוסף יצחק מימון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/05/neeman-Maran.mp3|titles=הנאמן]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←