התאומים יעקב ויוסף בן שבת בסינגל בכורה: מחוברים

מחוברים

שלושה חודשים אחרי ירידת התוכנית המצליחה בית הספר למוזיקה עונה ב', התאומים שכבשו את ליבם של הצופים בבית יעקב ויוסף בן שבת, ממשיכים בעשייה המוזיקלית ומציגים סינגל ראשון מתוך אלבום בכורה שנכתב והולחן לפי מידותיהם ואופי התאומים ע"י בכירי היוצרים בישראל: התמלילן רמי לב, ללחן של עדי ליאון והפקה מוזיקלית של דודו קומה.

מחוברים – בקונטקסט נרחב של חיבור בן אדם לחברו, בין אדם לבריאה, בין אדם אל הטבע. ההשלמה בין כל אלה,התלות שהופכת שניים לאחד, מהקוסמוס הקטן של אחים תאומים ועד לקוסמוס הגדול. היום כשהחיבור והתקשורת הולכת ונעלמת מול הכוח הוירטואלי בו מתכנס כל אדם בבועה משלו, השיר 'מחוברים' מאוד רלוונטי ומדבר על החיבור האמיתי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/06/mechubarim.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←