מופע שכזה: מרדכי בן דוד ואברהם פריד בהאסק 26

האסק 26

גולת הכותרת של מופע האסק 26, שהתקיים בחורף האחרון הינה ללא ספק חזרתו של ענק הזמר החסידי מרדכי בן דוד אל בימת מופעי האסק, לאחר שנות העדרות רבות. אליו הצטרף ענק הזמר החסידי אברהם פריד, והשניים יחד יצרו מופע שעוד ידובר בו שנים רבות.

פריד ובן דוד ביצעו את מיטב הקלאסיקות שלהם, כמו גם את הלהיטים החדשים. השניים חברו גם לדואטים, בינהם המנון 'האסק' של איבי רוטנברג. פתח את המופע מיכאל פרוזנסקי בשיר וקליפ מיוחד שהוקדש לנפגעי סופת הסנדי. את המופע סגרו שני הכוכבים שהזמינו את בני משפחותיהם; יידל ורדיגר ובני פרידמן – למחרוזת משפחתית וקינחו בלהיט 'יש תקווה' שבוצע בהתלהבות על ידי כל הארבעה.

על הפקת המופע הופקדו הצמד המיתולוגי סוקי ודינג והוא יצא בגרסה לשמיעה ובגרסת DVD לצפייה.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/06/HASC-26-Sampler.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

כשמוזיקה אלקטרונית וסקסופון נפגשו לחידוש ניגון עתיק

היוצר והמעבד שמוליק ברגר משיק פרויקט מוזיקלי ייחודי: ביצוע אינסטרומנטלי לניגון הבעל שם טוב, בעיבוד אלקטרוני עתידני, יחד עם אמן כלי הנשיפה דור אסרף.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←