אשר ברא: אלי ציון ממשיך להקפיץ בחתונות

אלי ציון - אשר ברא

הזמר הצעיר האמריקאי אלי ציון, בנו של החזן הבינלאומי ציון יחזקאל, פרץ אלינו לפני כחודשיים עם סינגל הבכורה 'ששון ושמחה' שהפך ללהיט חתונות מבוקש.

כעת הוא משחרר סינגל נוסף, שני במספר 'אשר ברא', גם הוא מכוון אל רחבת הריקודים, בקצב ייחודי וקצבי, שונה ומרענן. את הסינגל החדש הלחין אלי ציון בעצמו, כשעל העיבוד המוזיקלי הופקד אלי רוזנברג מניו-יורק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/07/elitzion-asher.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ניגון לשבת קודש עם יוסי ויינר ושרגא פראנק

ניגון לשבת קודש הוא ניגון עתיק ומיוחד בעיבוד שכולו רגש וטוהר של הגיטריסט המוכשר יוסי ויינר, שמלווה בנגינתו המרגשת והיהודית של אמן הקלרינט שרגא פראנק.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד בן ארזה משיק סינגל חדש: “תְּהִלִּים"

במהלך השיר מציג דוד את הזוית האישית שלו ל"תהילים" כמקור כוח שמלווה אותו ברגעים של שבירה והצפה: “בימים הארוכים העצובים קורא פסוקים… בלילות השבורים כותב שירים וזה עוזר לי”.

להאזנה ←