אשר ברא: אלי ציון ממשיך להקפיץ בחתונות

אלי ציון - אשר ברא

הזמר הצעיר האמריקאי אלי ציון, בנו של החזן הבינלאומי ציון יחזקאל, פרץ אלינו לפני כחודשיים עם סינגל הבכורה 'ששון ושמחה' שהפך ללהיט חתונות מבוקש.

כעת הוא משחרר סינגל נוסף, שני במספר 'אשר ברא', גם הוא מכוון אל רחבת הריקודים, בקצב ייחודי וקצבי, שונה ומרענן. את הסינגל החדש הלחין אלי ציון בעצמו, כשעל העיבוד המוזיקלי הופקד אלי רוזנברג מניו-יורק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/07/elitzion-asher.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←