ספיישל מיוחד של 'מסורת עם שלום' לראש השנה

שלום שטימלר, דדי גראוכר ואלי יחיאלי

ביום שלישי כ"ח בתשרי התקיים משדר מיוחד של התוכנית 'מסורת עם שלום' בהנחייתו של שלום שטימלר ברדיו החינוכי 106FM בפתח תקוה. במשדר המיוחד התארח הזמר החסידי העולמי דדי גראוכר בליווי המוזיקאי אלי יחיאלי. השילוב המיוחד של השניים הכניס אווירה מיוחדת למשדר כאשר הם מבצעים יחדיו את השירים המיוחדים של הימים הנוראים.

באולפן גם התארח ר' בני דרשן – ראש האגף לתרבות תורנית שבירך את תושבי העיר כנציג הרשות בברכת שנה טובה כמו כן, שודרו ברכות מהזמר העולמי אברהם פריד שהופיע לא מכבר בפתח תקווה. את השעה הראשונה חתם הרב הראשי לפתח תקווה הרב הגאון הרב מיכה הלוי שליט"א בדברי תורה לכבוד החג .

לחצו PLAY להאזנה לשעה ראשונה

לחצו PLAY להאזנה לשעה שניה

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ניגון לשבת קודש עם יוסי ויינר ושרגא פראנק

ניגון לשבת קודש הוא ניגון עתיק ומיוחד בעיבוד שכולו רגש וטוהר של הגיטריסט המוכשר יוסי ויינר, שמלווה בנגינתו המרגשת והיהודית של אמן הקלרינט שרגא פראנק.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד בן ארזה משיק סינגל חדש: “תְּהִלִּים"

במהלך השיר מציג דוד את הזוית האישית שלו ל"תהילים" כמקור כוח שמלווה אותו ברגעים של שבירה והצפה: “בימים הארוכים העצובים קורא פסוקים… בלילות השבורים כותב שירים וזה עוזר לי”.

להאזנה ←