ארז יחיאל מרגש בשירו החדש: ברע ובטוב

ארז יחיאל - ברע ובטוב

היוצר והזמר המוערך ארז יחיאל שב אלינו בשירו החדש – 'ברע ובטוב', שיר תודה לבורא עולם. השיר הוא סנונית ראשונה המבשרת את בוא אלבומו השמיני, שיכלול הפעם שירים שקטים ומקוריים, וגם שירים מחודשים.

ארז יחיאל, בן 40, מתגורר עם משפחתו במושב אחיעזר, והוא נודע כזמר נשמה, בעל קול ייחודי ושירה מרגשת. רבים התוודעו לארז יחיאל, לאחר שגירסתו לביצוע 'התיקון הכללי', פרצה גבולות בארץ ובעולם וזכתה ליותר מ-800,000 צפיות ביוטיוב – יותר מכל יתר הביצועים שהוקלטו ליצירה זו.

מילים: קטרין ברכה וארז יחיאל | לחן, עיבוד והפקה מוסיקלית: עמוס כהן

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←