מקהלת מלכות בביצוע מרטיט ומרגש: ויהיו רחמיך

מקהלת מלכות

הפקת ענק מבית היוצר של מקהלת 'מלכות' בניצוחו של פנחס ביכלר: הלחן המטלטל הכובש בסערה בתקופה האחרונה את כל שכבות העם 'ויהיו רחמיך', בביצוע סוחף ומרגש!!

דומה, כי אין בית בישראל, קהילה, ישיבה או חצר, ששמעו של הלחן 'ויהיו רחמיך' של אלי ביר לא הגיע אל פתחם בתקופה האחרונה. מקהלת 'מלכות' המשמיעה אותו באירועיה בביצוע המיוחד לה, החליטה לצאת במיזם מיוחד – לאור בקשות חוזרות ונשנות מצד המונים המחפשים בנרות ביצוע חסידי אותנטי של השיר המיוחד הלזה השובה את ליבם: הקלטת השיר בגרסה חסידית לוהטת!

אחר הכנות קדחתניות נכנסה החבריא לאולפן והרי התוצאה לפניכם. על ההפקה, העיבוד והקולות – המעבד והמנצח פנחס ביכלר. על הביצוע השמימי והליווי המוזיקאלי המושלם – המעבד והקלידן יענקי לנדאו. כסולנים משמשים טובי זמרי הבית של 'מלכות': האחים בעלי המנגנים המפורסמים ברוך ומוטי ויזל (אהרון הלוי, זוכרים?…), הזמר הפופולארי מוישי ניילנדר, כאשר על כולנה מפתיע בשירתו הכובשת זמר צעיר וטרי מבית משפחת המשוררים 'ויינברגר' העונה לשם זאנוויל ויינברגר.

את ההפקה שהוקלטה כולה בידי אומן – על ידי מיכאל וינברגר, מיקסס הטכנאי חיים גוטסמן שהשלים את ה'יצירה' ברוב פאר והדר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

איציק דדיה באלבום חדש "Forever": החלק השני

הזמר איציק דדיה, שחי כיום בניו ג'רזי ומופיע בכל רחבי ארצות הברית, משחרר היום את החלק השני מאלבום החתונות החדשני שלו "Forever" (לנצח).

להאזנה ←
שירים חסידיים

"אבוד בדרך": נפתלי חיים בסינגל בכורה עוצמתי

נפתלי חיים יוצא לדרך מוזיקלית חדשה, עם שיר ראשון שנולד בלב של סערה. מיד אחרי פטירת אמו, ברגעים של בלבול, קושי והתמודדות, חברו הטוב שימי לוין, שלח לו שיר שהלחין שהוא מיד התחבר אליו

להאזנה ←
אלבומים חדשים

האלבום המדובר של יידל: "הוא ולא אחר"

לאחר עשור של ציפייה, זה קורה! האלבום המדובר של העשור יוצא כעת לאוויר העולם. יידל ורדיגר באלבום עמוס להיטים העונה לשם "הוא ולא אחר".

להאזנה ←