שרון אבילחק מציג 'להתחיל לחיות' בקדמת הבמה

שרון אבילחק - להתחיל לחיות

שרון אבילחק הוא יוצר, מפיק, כותב ומלחין. לפני שחזר בתשובה, בעל שם עולמי החתום על עשרות להיטי ענק של השמות הגדולים במוסיקה הכללית.

ככל שהקריירה שלו נסקה לפסגות חדשים, כך הרגיש ריקנות גדולה. מה שיצר תהליך של חזרה אל השורשים. עם השלמת תהליך התשובה, החל לכתוב, להלחין ולהפיק שירים למיטב האמנים בציבור הדתי והחרדי, בניהם מידד טסה, אליקם בוטה, איציק דדיה, אוהד מושקוביץ, להקת הקינדרלע", יונתן שינפלד ועוד רבים וטובים.

"להתחיל לחיות" – הסינגל השלישי הינו שיר מרגש ונוגע שכתב והלחין אבילחק, המבטא את המעבר שעושה אבילחק בימים אלו אל קדמת הבמה כזמר מבצע. כפי שמבטאות מילות השיר: "כן אני יודע שזה מבפנים הדברים נשמעים לכל אחד פשוט חודרים… להתחיל לחיות להסיר ת'מסכות ולחשוב אמיתי…". על העיבוד וההפקה המוסיקלית שותפו ליצירה המעבד והמפיק המוסיקלי דורון אלימלך.

אלבום הבכורה עליו עמל אבילחק בימים אלו, יכלול בתוכו שירים שיצר, כתב, הלחין, וליקט במשך השנים. ואשר משקף את השפעותיו המוסיקליות של אבילחק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←