חיים גולד בקליפ חדש: איך ווער נישט פארשעמט

חיים גולד - איך ווער נישט פארשעמט

הזמר והיוצר, חיים גולד, מסיים בימים אלו לעבוד על אלבום הבכורה החדש בהפקתו המוזיקלית של ג'ף הורביץ. לקראת השקת האלבום הצפויה בשבועות הקרובים, הוא משחרר סינגל-קליפ חדש נוסף לשני הסינקליפים הקודמים (אשרינו, ואהבתך) שסחפו מחמאות רבות בקרב מוזיקאים וחובבי המוזיקה היהודית ועוררו את סקרנותם.

הפעם, השיר באידיש "איך ווער נישט פארשעמט" – "אני לא נעלב", והוא עוסק בחוויית החיים היהודיים בעולמנו שמחשיך מיום ליום, כדברי הצדיקים שאמרו שלפני הגאולה, החושך יהיה גדול מאוד.

יהי רצון שנזכה כולנו להפוך את החושך לאור, כדברי הבעש"ט הקדוש, "לכל אחד יש את המשיח הפרטי שלו" ונזכה לגאולה שלימה.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←