תומר חתוכה מוציא את 'הדסה' מתוך פרוייקט 'שבזי'

תומר חתוכה - הדסה

תומר חתוכה , ידוע ומוכר מ 2 אלבומיו הקודמים כמלחין ססגוני, וככותב נפלא. "שבזי" הינו פרוייקט בינלאומי, המשלב בתוכו קטעי שירה ומילים מקוריים מתוך שירת הדיוואן, השזורים בד בבד, עם הלחן והמילים המקוריות של תומר חתוכה.

בשיר "הדסה" מבטא המשורר את הגעגוע והקשר של ישראל לאביהם שבשמיים, קשר זה בא לידי ביטוי במיוחד בימים אלו ימי הרחמים והסליחות. "הדסה", כדוגמת השיר "שר" מהאלבום הקודם, עשוי כהלכה עם המילים העוצמתיות של רבי שלום שבזי, העיבוד הסימפולים והשירה של תומר חתוכה , הגרוב הנכון של המתופף תומר צדקיהו, הגיטרה של אבי סינגולדה, והבס של גיא דן.

אַהֲבַת הֲדַסָּה עַל לְבָבִי נִקְשְׁרָה / וַאְנִי בְּתוֹךְ גּוֹלָה פְּעָמַי צוֹלְלִים
לוּ יֵשׁ רְשׁוּת לִי אֶעֱלֶה אֶתְחַבְּרָה / תּוֹךְ שַׁעֲרֵי צִיּוֹן אֲשֶׁר הֵם נֶהְלְלִים
שַׁחְרִית וְעַרְבִּית בַּת נְדִיבִים אֶזְכְּרָה / לִבִּי וְרַעְיוֹנַי בְּחֵשֶׁק נִבְהֲלִים
בִּנְעִים זְמִירוֹת מִנְּדוּד אֶתְעוֹרְרָה / וַאְנִי וְרַעְיָתִי בְּרִנָּה צוֹהֲלִים

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←