תומר חתוכה מוציא את 'הדסה' מתוך פרוייקט 'שבזי'

תומר חתוכה - הדסה

תומר חתוכה , ידוע ומוכר מ 2 אלבומיו הקודמים כמלחין ססגוני, וככותב נפלא. "שבזי" הינו פרוייקט בינלאומי, המשלב בתוכו קטעי שירה ומילים מקוריים מתוך שירת הדיוואן, השזורים בד בבד, עם הלחן והמילים המקוריות של תומר חתוכה.

בשיר "הדסה" מבטא המשורר את הגעגוע והקשר של ישראל לאביהם שבשמיים, קשר זה בא לידי ביטוי במיוחד בימים אלו ימי הרחמים והסליחות. "הדסה", כדוגמת השיר "שר" מהאלבום הקודם, עשוי כהלכה עם המילים העוצמתיות של רבי שלום שבזי, העיבוד הסימפולים והשירה של תומר חתוכה , הגרוב הנכון של המתופף תומר צדקיהו, הגיטרה של אבי סינגולדה, והבס של גיא דן.

אַהֲבַת הֲדַסָּה עַל לְבָבִי נִקְשְׁרָה / וַאְנִי בְּתוֹךְ גּוֹלָה פְּעָמַי צוֹלְלִים
לוּ יֵשׁ רְשׁוּת לִי אֶעֱלֶה אֶתְחַבְּרָה / תּוֹךְ שַׁעֲרֵי צִיּוֹן אֲשֶׁר הֵם נֶהְלְלִים
שַׁחְרִית וְעַרְבִּית בַּת נְדִיבִים אֶזְכְּרָה / לִבִּי וְרַעְיוֹנַי בְּחֵשֶׁק נִבְהֲלִים
בִּנְעִים זְמִירוֹת מִנְּדוּד אֶתְעוֹרְרָה / וַאְנִי וְרַעְיָתִי בְּרִנָּה צוֹהֲלִים

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←